Jste zde

Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru C:\inetpub\wwwIsR\Vojta\drupal\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru C:\inetpub\wwwIsR\Vojta\drupal\includes\menu.inc).

Hledejte Redemption karty OFS plus 2012/2013

V letošním ročníku, stejně tak jako v předchozím, jsou náhodně do balíčků vloženy insertní karty "Redemption". Jak s nimy naložit a co za ně získáte pokračujte ve čtení.

Nalezením insertní karty "Redemption", je její majitel oprávněn k jedné kartě z insertní řady SIGNATURE (nebo Premium) nebo JERSEY. Hlavním důvodem zavedení výměnných karet "Redemption" bylo částečné zamezení vybírání JERSEY karet z obsahu jednotlivých balíčků a u řady SIGNATURE karet prodloužení doby dodání k nám zpět od klubů tak, abychom nezávisle na nich mohly karty vydat v řádném termínu.
Na přední straně je předtištěný formulář kontaktních údajů pro jeho vyplnění majitelem karty společně s textem v následujícím znění:

Vážený sběrateli, držíte v rukou výměnnou kartu Redemption, která je náhodně vkládána do balíčků hokejových karet OFS plus. Tato karta není součástí balíčků a je vyrobena v omezeném množství. Po zaslání této karty s níže vyplněnými údaji na adresu výrobce karet: OFSCARDS, (Anna Vrkočová), Březová 1470, 739 34 Šenov u Ostravy, automaticky obdržíte podle barvy a čísla razítka jednu kartu ze seznamu na zadní straně. Červené číslo: Signature karta, černé číslo: Jersey karta.

Na zadní straně karty naleznete seznam vydaných SIGNATURE (PREMIUM) a JERSEY karet.
Do boxu jsou vkládány 2-3 Redemption karty s RED (červeným) označením - SIGNATURE, či černým nápisem PREMIUM (Signature) a 2-3 Redemption karty s BLACK (černým) označením. Vyplněnou kartu následně stačí zaslat na naši adresu, na základě které vám zašleme obratem příslušnou kartu dle seznamu označení.
Zdali se tento systém získání SIGNATURE (nebo PREMIUM) a JERSEY karet osvědčí i pro nadcházející ročníky OFS plus karet, nám napoví až následující měsíce.

Náhled na Redemption karty RED a BLACK
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer